Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Vážený pane/paní Krátký/Krátká (Dlouhý/-á, Široký/-á, Bystrozraký/-á, mluvčí MLHK, HDK HK.... ale to je vlastně jedno, kdo opravdu jste). Plánovaná výstavba lesního UFO místo hájenky "U dvou šraňků" naštvala tisíce lidí, jak vidno z petice za její záchranu. Původci této kauzy toho mají víc. Stále si vymýšlejí nové verze, kterými by se vylhali z problému a házejí to jeden na druhého. Já být na jejich místě, tak bych "lezl kanálama". Asi jsem jiné povahy. Vy se neustále pokoušíte jim nějak pomoci. Věřte mě, že když se lejno nalepí na kabát a vy se ho snažíte setřít, tak se můžete dost umazat. Vaše PR pokusy jsou přesně tohoto rázu. Celková karma vašeho blogu 0.00 také o něčem vypovídá. Mám osobní zkušenosti se soukromým podnikáním. Kdybych měl mít člověka vašich kvalit v PR oddělení, tak byste byl odejit tak rychle, že byste se nestačil divit. Že jste provokatér z řad opozice, to si nemyslím. Skutečnost, že odkazy na vaše články zveřejňují weby MLHK i HDK tomu moc nenasvědčuje. Bylo by to ale dokonalé. Říká se tomu "dvojitý agent".

0 0
možnosti
VK

Vážený pane Nováku, rozhodně nikomu nepomáhám. Blog je prostředkem, kterým ventiluji svoje názory, za kterými si stojím. Rozhodně nejsem žádnou hlásnou troubou jakékoliv politické strany nebo kohokoliv jiného. Jsou to názory moje. Tak jako je někdo prezentuje na svém facebooku, já je prezentuji na tomto fóru. Pokud je sdílí kdokoliv další, je to jeho věc. A jestli jste poslední článek četl, rozhodně se netýká hájenky pana Vojtěcha. Pouze jím chci říct, že nájem, který platí ředitel ML je něco, co bych nazval benefitem zaměstnavatele. Na závěr jen doporučení, nedívejte se tolik na špionážní filmy, kalí vám to pak úsudek. Přeji hezký večer.

0 1
možnosti
VH

Jo. A jestlipak ti příjemci benefitů platí daň z příjmu. Naturální příjem (s výslovnou, v zákoně uvedenou výjimkou stravenek) je základem pro výpočet daně. Možná to nevíte, a proto žvaníte, ale pokud užíváte služební auto i k soukromým účelům, je 12 % kupní ceny auta ročním daňovým základem. U auta za 400 tisíc tedy zaplatíte měsíčně daň 600 Kč. To jsou věci, co? Pokud tedy je nájemné o dva tácy nižší, je povinen uživatel bytu zaplatit měsíčně daň 300. Jestlipak ji platí?

PS: Ono by Vám nemělo být jedno, jestli samosprávné celky či podniky vlastněné státem poskytují někomu nedůvodné slevy. Jdou z Vašich peněz. Nezáleží na tom, že to tak nevnímáte.

1 0
možnosti
VH

PS: Od kdy (podle Vás) začíná "odjakživa"? Není pravdou, že benefity byly vždy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 745x
Hradečák, sportovec, táta a především slušný člověk :-) 

 

Seznam rubrik